Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ο απόλυτος fashion προορισμός για το καλοκαίρι βρίσκεται στον Πρωταρά

Μοντέρνο, bohemian ύφος με παράδοση!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2024

Με ανάλαφρη διάθεση και bohemian αισθητική, το κατάστημα Goya Wear είναι ο νέος, αγαπημένος καλοκαιρινός μας προορισμός. Θα το βρείτε εκεί όπου χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού, στην ανερχόμενη περιοχή της Περνέρας και της Μαρίνας Παραλιμνίου, διαθέτοντας μια εκλεκτή γκάμα από πολυτελή είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους bon vivants που θα επιλέξουν την κοσμοπολίτικη περιοχή για τις διακοπές τους.

H ονομασία του καταστήματος, «Goya» προσδίδει ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό τόνο στο κατάστημα, καθώς σημαίνει φρούτο του πάθους. Η επιλογή του ονόματος όμως, έγινε από τον Ισπανό Ζωγράφο Francisco Goya, ο οποίος άλλαξε το αρχικό του επίθετο διότι οι άνθρωποι ήταν πολύ δύσκολο να το προφέρουν. Όνομα απλό, εύηχο, ευκολομνημόνευτο και μοναδικό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο όνομα. Όνομα που έγινε συνώνυμο της πολυτελή αισθητικής του νέου Beach and Resort Wear καταστήματος.

kogia.jpg

Έμπνευση για τη δημιουργία του καταστήματος, ήταν ο παππούς της ιδιοκτήτριας Νατάσας Κίργια, ο οποίος είχε μάθει την Τέχνη της Υποδηματοποιίας στην ηλικία των 13 χρόνων και την υπηρέτησε για πάνω από 60 χρόνια. Σχεδίαζε, κατασκεύαζε και επιδιόρθωνε ο ίδιος τα παπούτσια για τους κατοίκους του Παραλιμνίου, των γύρω περιοχών, καθώς και για τους επισκέπτες του νησιού από άλλες χώρες. Το όνειρο της ήταν να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό για να τιμήσει την μνήμη του παππού της και να την κρατήσει ζωντανή, και αυτό φαίνεται μέσα από τη δημιουργική διακόσμηση του καταστήματος.

78AF00CF.jpg

Το ύφος της διακόσμησης του καταστήματος είναι σε μοντέρνο, bohemian στυλ και είναι επηρεασμένο από το παραδοσιακό επάγγελμα του σκαρπάρη, προσθέτοντας εργαλεία και σύνεργα από το ιστορικό τσαγκάρικο του παππού στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Στόχος της ιδιοκτήτριας είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής της Περνέρας ως τουριστικό θέρετρο, κάνοντας το πρώτο βήμα και ανοίγοντας τις πόρτες του καταστήματος Goya Wear.

563352B5.jpg

Μέσα από την αγάπη της ιδιοκτήτριας, για τα παπούτσια και τα ρούχα από πολύ μικρή ηλικία, την ομορφιά, τον καλλωπισμό, την φινέτσα, αλλά και μέσα από την εμπειρία της από τα ταξίδια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό, διαμορφώθηκαν οι προσωπικές της ενδυματολογικές επιλογές.

Επιλογές οι οποίες καθόρισαν και το ύφος των ρούχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ που διατίθενται στο κατάστημα. Μέσα σε μια δροσερή ατμόσφαιρα με μοναδικό χαρακτήρα, στα χρώματα του καλοκαιριού και τη μυρωδιά του κύματος σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, ακολουθώντας τα δρώμενα της εποχής, θα βρείτε ελληνικά brands: Mareora, Sun of a Beach towels, Verde, Μr & Son, Diver, Μοn a Mer Beachwear, Achilleas accessories, ιταλικά brands: Solano Swimwear, Blue Litore και ισπανικά brands: Meisie, Loco Loco Brazil, Ipanema, Havaianas, Plakton, για άνδρες και γυναίκες για ηλικίες 18 - 55 και παιδιά για ηλικίες 2 – 14.

Για το καλοκαίρι του 2024 επιλέξαμε τις πιο αγαπημένες τάσεις τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Θα βρείτε Σχέδια Cut outs, high neck, strapless, μπικίνι τριγωνάκι, ψηλόμεσα vintage σλιπ, μονοκίνι, one shoulder μαγιό είναι μερικές από τις κυρίαρχες τάσεις. Χρώματα όπως animal prints, οι μονοχρωμίες, η quiet luxury αισθητική και οι έντονες αποχρώσεις κυριαρχούν φέτος στη μόδα των γυναικείων μαγιό.

Η άρτια εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι κάτι που κάνει το κατάστημα να ξεχωρίζει και βάση το στυλ σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να απολαύσετε τις καλοκαιρινές ενδυματολογικές σας επιλογές.

GOYA WEAR (23 832392) Λεωφ. Περνέρας 56, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου
Website: www.goyawear.cy/
Facebook: goya wearcy
Instagram: goyawearcy
Tik Tok: goyawearcy

coyia.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close